Polar Grillin puutasot ovat suomalaista mäntyä

Polar Grillejä ympäröivät puutasot valmistetaan suomalaisesta männystä, joka on materiaalina helposti työstettävä ja kestävä.

Hyvällä huolenpidolla liimapuusta valmistetut puuosat kestävät pitkään. Tasot kannattaa käsitellä ennen käyttöönottoa luonnollisella puuöljyllä käyttömukavuuden ja siistin pinnan säilyttämiseksi. Käsittelyn voi tarvittaessa uusia myöhemminkin.

 

Aito lappilainen grilli

Polar Grillit valmistetaan tinkimättömällä ammattitaidolla alusta loppuun Suomen Lapissa, Keminmaassa. Valmistaja Polar Metalli on tunnettu jo yli 20 vuoden ajan laadukkaiden kotimaisten grillien valmistajana. Perheyritys panostaa henkilökunnan osaamiseen, korkealuokkaisiin materiaaleihin sekä nykyaikaiseen tuotantoympäristöön. Polar Metalli haluaa olla mukana tuomassa työpaikkoja Suomeen ja on pitänyt grilliensä tuotannon kokonaan Suomessa.

Grillien valmistuksessa käytettävät korkealuokkaiset materiaalit saadaan läheltä: metalli kotimaisilta toimittajilta ja puuosat pohjoisen metsistä – Polar Grillien sydän on siis aidosti lappilainen. Laadukas grilli kestää kovassakin käytössä vuodesta toiseen, ja kuluvien osien tilalle on saatavana varaosia. Kokoa omannäköisesi grillikokonaisuus!