Polar Grilli on monipuolinen ulkotulisija ja kestävä ruoanlaittokumppani kotipihalle, mökille, grillikotaan tai vaikkapa huvimajaan. Kaikista Polar Grilli -malleista on saatavana pihalle, terassille tai kotaan sopiva versio. Kuvissa alla esitellään pihagrilli-versiot, jotka muuttuvat terassigrilliksi huuvan avulla. Kun lisäät vielä piipun, terassigrilli muokkautuu edelleen kotaan sopivaksi. Huuvan väriä muuttamalla ja varusteita lisäämällä luot aivan omanlaisesi grillikokonaisuuden, jota on jatkossakin mahdollista päivittää uusien lisävarusteiden ja varaosien avulla. Polar Grilli ei ole pelkkä kesäkeittiö, laadukkaista materiaaleista valmistettu grilli sopii ympärivuotiseen käyttöön.

Polar Grilli S8

Kompakti grillausnautinto

Polar Grilli S8 on pienin 8-kulmainen grillimme. Kompakti grilli luo tunnelmaa ja avotuli lämmittää kodassa, katoksessa tai huvimajassa.

Osta

Polar Grilli M

Elegantti muotoilu

Polar Grilli M on keskikokoinen, pyöreä grillimalli. Laadukkaan grillin yksityiskohdat tekevät grillauksesta helppoa ja nautinnollista.

Osta

Polar Grilli M6

Kaikkien suosikki

Polar Grilli M6 on keskikokoinen 6-kulmainen grilli. Näyttävä ja laadukas grilli innostaa ruoanlaittoon avotulella.

Osta

Polar Grilli M8

8-kulmainen laatugrilli

Keskikoinen Polar Grilli M8 tarjoaa runsaasti grillaustilaa ja toteuttaa joka kokin päiväunen.

Osta

Polar Grilli L8

Luksusta grillaushetkiin

Polar Grilli L8 on isokokoinen, 8-kulmainen grilli. Se on isoine grillaustasoineen ja tulipesineen grillijuhlien järjestäjän toivegrilli. Monipuoliset grilliherkut valmistuvat kerralla isommallekin porukalle.

Osta
mittapiirros
Huuvapaketti

Huuvapaketti

Huuvapaketeista toinen sopii S- ja M-mallin grilleihin ja toinen L8-grilliin. Värivaihtoehtoja on kolme: tyylikäs musta, antiikkikupari ja antiikkihopea.

Siirry verkkokauppaan

Emaliritilät

Emaliritilät

Emaliritilöiden avulla hyödynnät grillauksessa isomman pinta-alan tulipesästä. Ritilä on kaksiosainen, joten voit tarpeen mukaan käyttää molempia tai vain toista puolikasta. Hinta sisältää molemmat puolikkaat.

Siirry verkkokauppaan

Halsterit

Halsterit

Halsterilla onnistuu kalan loimuttaminen ja halstraaminen, mutta myös perinteinen grillaaminen. Halsterissa on portaaton säätömahdollisuus.

Siirry verkkokauppaan

Arinat

Arinat

8-kulmainen teräsarina käy Polar M8 grilliin. Grillin arinan päällä voit polttaa hiiliä tai puita. Valitse sopiva koko. Saatavana myös 6-kulmainen grillin arina sekä suorakaiteen muotoinen, valurautainen arina.

Siirry verkkokauppaan

Peitelevyt

Peitelevyt

Peitelevyn avulla saat muutettua Polar grillin ilmettä tai parannettua vetoa. Peittää sokkelin avonaiseksi jäävän etuosan. Helppo nostaa paikoilleen ja pois kätevän kahvan avulla.

Siirry verkkokauppaan

Polar Grilli Saslik-varrassetti

Polar Grilli Saslik-varrassetti

Näppärä varrassetti on yhteensopiva Polar Grillien kanssa. Se voidaan kiinnittää myös halkaisijaltaan 2,5 cm putkeen. Jämäkän kehikon ja tarvittavien kiinnikkeiden lisäksi setti sisältää kuusi varrastikkua, joita on helppo käännellä eri asentoihin kehikon päällä.

Siirry verkkokauppaan

Polar valurautapata

Polar valurautapata

Jämäkkä valurautapata grillikäyttöön. Polar grilleissä voit laittaa padan roikkumaan kahvipannun koukusta tai käyttää sitä halsterin päällä.

Siirry verkkokauppaan

Muurinpohjapannut

Muurinpohjapannut

Plätty-muurinpohjapannulla loihdit unohtamattomia aterioita. Sillä esimerkiksi wokkaat kasvikset tai paistat letut.

Siirry verkkokauppaan